123Varevogn.dk logo

46 90 22 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

123Varevogn.dk Samarbejdspartnere

Vigtige papirer

Hvilke papirer skal jeg medbringe til skranken?

Lejekvitteringen, som vi sender til dig som del af reservationsbekræftelsen, indeholder oplysninger om alle de papirer, der er påkrævet ved afhentning. I de fleste tilfælde skal du medbringe følgende med henblik på at få adgang til det reserverede køretøj:
  • Kreditkort i chaufførens navn. Følgende kreditkort accepteres til afhentning: MasterCard, Visa og i nogle tilfælde American Express. Se din reservationsbekræftelse for at få en liste over accepterede kreditkort.
  • Kørekort. Bemærk, at vi kun accepterer et gyldigt kørekort, der er mindst 1 år gammelt og ikke har betydelige påtegninger om færdselsforseelser. Læs mere om kravene til kørekort
  • Reservationskvittering. Reservationskvitteringen vil blive tilsendt inden for 48 timer efter reservationen og skal udskrives.
  • Alle andre former for identifikation, som biludlejningsagenten forlanger i deres vilkår og betingelser. Du kan finde oplysningerne på din lejekvittering.
Log ind for at se lejevilkår for allerede booket bil

Har jeg brug for et internationalt kørekort?

Hvis dit kørekort ikke er trykt i det latinske alfabet (dvs. på arabisk, græsk, russisk eller kinesisk), skal du medbringe både et internationalt kørekort og dit nationale kørekort. Hvis du lejer i udlandet (uden for EU), er det som regel påkrævet, at du har et internationalt kørekort uanset alfabetet anvendt i dit kørekort. Internationale kørekort skal altid ledsages af kørekortholderens originale nationale kørekort. Kørekortholdere fra Storbritannien skal vise både kortet med foto samt papirmodstykket. Log ind for at se lejevilkår for allerede booket bil

Er det nok at vise en kopi af mit kørekort?

Nej. En kopi af dit kørekort vil ikke blive accepteret af biludlejningsagenten. Du skal kunne fremvise originalen ved afhentning.
Log ind for at se lejevilkår for allerede booket bil