123Varevogn.dk logo

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

123Varevogn.dk Samarbejdspartnere

Om os


(By Scott O. Talbot) / CC BY 3.0

Hvem er vi:

Vi sammenligner priserne på leje af varevogne i hele landet, for at finde de bedste priser til dig!
De kendte mærker er her alle sammen, så du let kan søge, sammenligne og leje en billig varevogn!

Vores mål er at gøre din leje oplevelse så let og stress fri som muligt. Vi afsøger hver dag markedet efter de bedste priser, så du ikke behøver at bruge tid på det. Vi tilbyder biludlejning med alt inklusive - så den viste pris er den pris du betaler, her er ingen skjulte ekstraudgifter.

Hos os risikere du ikke at skulle på vejen i en gammel postbil. Med en varevogn fra vore samarbejdspartnere er du sikret god kvalitet. Varevognene er meget velholdte, og de er typisk kun 0-2 år gamle.

Vi arbejder kun med de mest anerkendte leverandører, for at sikre dig det højeste niveau af service, kvalitet og sikkerhed. Avis og Hertz er blandt vores største leverandører.

Vi stræber efter at blive anerkendt som leverandører af kvalitets biludlejning, det samtidigt med at tilbyde den bedste værdi for vore kunder. Vort kundeteam sidder klar ved telefonerne 24 timer i døgnet, så du kommer aldrig til at stå alene med et problem.

Vi opnår vores mål ved overgå vores kunders forventninger på alle områder, og samtidig med opbygge stærke fremadrettede relationer.

Vi er stræber efter høj service og kvalitet i vort produkt, så du kan køre afsted med et smil på læben

Dit 123Varevogn.dk team :)

Tags: om os, firma profil