123Varevogn.dk logo

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

123Varevogn.dk Samarbejdspartnere

Lej en Peugeot BOXER

En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understøtte brugerens forretning og image udadtil. Siden 1950 har Peugeot produceret varebiler, der har hjulpet et utal af erhverv i det daglige arbejde – og sådan fortsætter Peugeot med den nye BOXER, der baner vejen for en ny generation af erhvervskøretøjer.

Gennemtestet, moderne og billig i drift

Det designmæssige mål har været at producere en bil, der i Peugeots ånd kombinerer et robust, men elegant design med høj sikkerhed og holdbarhed.

Læs mere ...

Lej en Citroën Jumper

NY STÆRK ROBUST PROFIL

Med en profil, der er helt sin egen, udstråler den nye Citroën Jumper styrke, holdbarhed, pålidelighed, effektivitet og egenskaber, som enhver virksomhed ønsker at udtrykke. Set forfra er den let genkendelig med sin nye kraftige front og de nydesignede højtplacerede forlygter. Den store forrude giver et maksimalt udsyn for føreren.
Endelig er de nye baglygter højt placeret for beskyttelse og synlighed. Blinklysene er også blevet mere synlige både til siderne og bagfra. Alt i den nye Citroën Jumper udstråler kraft og styrke til at løfte enhver opgave, virksomheden såvel som bruger kræver af den.

Læs mere ...

Lej en Fiat Ducato

EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET

Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er grundlæggende, men lige så vigtigt er fleksibilitet, komfort og stil.
Derfor præsenterer vi den nye Ducato varebil, den ideelle bil til arbejde i konstant udvikling. Den er nem at håndtere, sikker og klar til at hjælpe dig med alle udfordringer, fordi den altid tilpasser sig til dine behov. Med den nye Ducato varebil er næste generation af virksomheder allerede i gang.

I erhvervslivet er det nu mere end nogensinde før afgørende at reducere omkostningerne og optimere resultatet, uden at det går ud over kvaliteten.
Den nye Ducato og den nye Ducato Maxi er en garanti for præstationer, fleksibilitet, høj nyttelast, stor effektivitet og nogle af markedets laveste driftsomkostninger.

Læs mere ...

Lej en VW Caddy

Den nye Caddy Van

Caddy Van er den perfekte følgesvend på jobbet med en nyttelast på op til 876 kg og lastrum på over 3 m3. Og så har den også klassens laveste brændstofforbrug med op til 24,4 km/l.

Den nye Caddy Van er perfekt til lange arbejdsdage på farten. I det store lastrum er der masser af plads til dit udstyr og værktøj, og med klassens bredeste skydedør er det nemt at laste bilen i en fart. Du er også sikret en komfortabel køretur med fartpilot og ergonomiske sæder, som begge er standardudstyr.

Mere standardudstyr end du forventer

Caddy Van er spækket med en masse lækkert standardudstyr, der letter dit arbejde og giver dig komfort på turen.

Læs mere ...

Lej en VW Transporter

Den nye Transporter - Professionel fra alle sider

Da udkastet til en kompakt budbil blev udarbejdet i 1947, ramte Volkswagen Erhvervsbiler plet med “Rugbrødet” til de behov, som markedet havde. Siden da har princippet fået mere og mere alsidighed for hver ny generation af Transporter. For det første naturligvis ved hjælp af det tekniske fremskridt. Men især fordi Transporter i mere end 65 år har leveret det, som fagfolk fra forskellige brancher kræver af den.
Den nye Transporter er spækket med innovationer, der giver dig løsninger der, hvor det er vigtigt i den daglige anvendelse af bilen.

Læs mere ...

Lej en VW Crafter

Mere praktisk og mere innovativ end nogensinde før.

Den nye Crafter gør drømme til virkelighed. Fra indretning af kabine og varerum over innovativt sikkerhedsudstyr og avancerede assistentsystemer til et bredt udvalg af brændstoføkonomiske drivlinjer er den nye Crafter et stærkt kort i klassen for store varebiler.

Læs mere ...

Lej en Ford Transit

Klassens bedste lasteevne og driftsøkonomi

Den helt nye Ford Transir er ikke bare en varebil, der bygger videre på de legendariske Transit-dyder; Det er en varebil med markant større lastekapacitet og avanceret teknologi, der bidrager til komfort, sikkerhed og drift i særklasse.

Læs mere ...

  • 1
  • 2