123Varevogn.dk logo

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

123Varevogn.dk Samarbejdspartnere

Lej en Mercedes Citan

Byen har fået en ny helt: Mercedes Citan

Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn for første gang tilbyde en bytransporter til erhvervsdrivende, som er skræddersyet til de mange forskellige udfordringer i den daglige bytrafik: Robust, fleksibel og økonomisk i brug.

Citan er en byens helt: Det urbane bilkoncept imponerer med et stort lastrum og kompakte mål samt stor køredynamik og manøvredygtighed. Også ud fra en økonomisk betragtning er Citan en gevinst – det sikrer bl.a. de lave driftsomkostninger, den bedst mulige tilgængelighed, et attraktivt prisniveau og yderst fleksible finansieringsmuligheder. Til din Citan giver vi dig den livslange mobilitetsgaranti.

De trækstærke 4-cylindrede CDI-motorer og benzinmotor præsterer førsteklasses arbejde med deres spontane respons. Den fint afstemte undervogn understøtter sikker og præcis
manøvrering. Og selvfølgelig sørger et eksklusivt interiør med et ergonomisk betjeningskoncept og masser af komfort for, at arbejdet i Citan ikke bare går lettere, men faktisk bliver til en ren fornøjelse.

Citan tager enhver udfordring op

Fleksibel og praktisk – det er nogle af styrkerne i den ny Citan. Derfor kan bilen også på- og aflæsses enkelt og effektivt. Med op til to skydedøre, tre forskellige lastlængder på op til 2.137 mm og en lasthøjde på 1.258 mm giver Citan dig alt efter udførelse en transportkapacitet på op til 3,8 m og mellem 490 og 810 kg nyttelast.

Masser af plads til værktøj og materialer er ensbetydende med et stort ansvar. I kassevognen er fører og forsædepassager derfor beskyttet mod rutsjende last, snavs og lugt fra lastrummet ved hjælp af en skillevæg. Til sikring af lasten er Citan som standard udstyret med fastgørelseskroge i lastgulvet. Med den klapbare gitterskillevæg (ekstraudstyr) i forbindelse med det klapbare passagersæde kan lastlængden i Citan kassevogn udvides betydeligt (til i alt 2.886 mm)

Citan går ikke på kompromis

Uovertruffen funktionel: Det eksklusive interiør.

Interiøret i Citan imponerer allerede ved første blik med en behagelig indretning, hvor det er rigtig godt at arbejde. Funktionalitet og komfort går op i en højere enhed, der imponerer i enhver henseende lige fra indstigning til udstigning. Alle betjeningselementer er placeret ergonomisk korrekt inden for rækkevidde og kan betjenes intuitivt. Det
let aflæselige kombiinstrument med skiftepunktsindikator fremmer økonomisk kørsel.

Sæderne til fører og forsædepassager er i lige høj grad stramt og komfortabelt polstret. Frem for alt den kropstilpassede udformning af ryglænet giver sidestøtte og dermed komfort og sikkerhed.

Varme- og ventilationssystemet sørger som standard for et rigtigt godt arbejdsklima – som ekstraudstyr fås også et manuelt regulérbart klimaanlæg. 

Kort sagt: Citan har alt det, du forventer af en bytransporter med stjerne.

Kilde: Mercedes-Benz Danmark
Bilen hos det enkelte udlejningssted kan afvige fra video og billeder på denne side.

Tags: varevogn, billeje, kassevogn, Citan, leje