123Varevogn.dk logo

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

123Varevogn.dk Samarbejdspartnere

Lej en Peugeot BOXER

En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understøtte brugerens forretning og image udadtil. Siden 1950 har Peugeot produceret varebiler, der har hjulpet et utal af erhverv i det daglige arbejde – og sådan fortsætter Peugeot med den nye BOXER, der baner vejen for en ny generation af erhvervskøretøjer.

Gennemtestet, moderne og billig i drift

Det designmæssige mål har været at producere en bil, der i Peugeots ånd kombinerer et robust, men elegant design med høj sikkerhed og holdbarhed.

De vigtigste visuelle linjer understreger mærkeidentiteten. Eksempelvis kølergrillen, som er direkte inspireret af den nye Peugeot 308, og muligheden for LED kørelys som option.
Kvalitetsmæssigt er den nye BOXER udstyret med forstærket karosseri for øget stivhed. Den har fået re-designet ventilationen ved torpedopladen for bedre afvikling af regnvand, forstærkede glidemekanismer til skydedørene og hængsler på bagdørene, styrkede bremser og 2.2 HDi motorer med nyt indsprøjtningssystem af meget høj kvalitet. Samtidig er den nye BOXER udstyret med en ny for-kofanger, der giver maksimal beskyttelse og har to integrerede nicher, der kan bruges som fodtrin ved rengøring af forruden. Indtrækket er udskiftet med diskret og slidstærkt rødnistret ”Darko” trim.

Peugeot BOXERS pålidelighed og udholdenhed har været testet hårdt over lange afstande og under elementernes ekstremer. Varebilen er testet ved kørsel over mere end 4.000.000 kilometer. Den har været udsat for temperaturer som -20 til +40 grader celcius i 1.500 timer for test af teknikken og materialer. Den har gennemført 1.000 kørsler i 10 cm vand og kørt i 3 cm saltvand uden afskylning for at sikre tæthed og beskyttelse mod korrosion. Herudover har den gennemgået en halv mio. testcyklusser af døråbninger i -30 til +80 grader celcius, svarende til intensivt brug gennem 10 år. Resultat: En stærk varebil med høj ydeevne.

Store tilpasningsmuligheder efter behov

En varebil skal ikke blot transportere brugeren fra A til B – hver bruger er unik med et særligt behov. Derfor er Peugeot BOXER udviklet, så den kan tilpasses helt ned i detaljen. Hvad enten, der er tale om en varebil til brug under forskellige håndværksmæssige forhold, en varebil der kræver øget sikkerhed og komfort, en varebil, der skal passe ind i byens snævre gader eller en varebil, som ganske enkelt skal differentiere sig gennem sit udseende for at understrege virksomhedens identitet.

For at imødekomme behovet for bilen som arbejdsplads fås Peugeot BOXER med praktiske løsninger som docking station, ratbetjent radio med USB og Bluetooth som dansk standard, opbevaring til dokumenter og en skrivebordsplads. Den nye BOXER er således ikke blot til transport, men reelt set et mobil kontor, der muliggør administrativt arbejde og kontakt til kunder, leverandører og kollegaer på farten. Som option kan den opgraderes med radio/CD og touch skærm med USB og Bluetooth samt bakkamera med guide linjer.

Herudover fås BOXER i et særligt niveau 2-udstyrsniveau, som er tilpasset det danske marked med udgangspunkt i de behov og ønsker, som de danske håndværkere har til deres varebil. Dette udstyrsniveau omfatter bl.a.: Aircondition, LED kørelys, fartpilot med begrænser, radio CD med touch skærm og Bluetooth samt læderrat med kromdetaljer og lædergearknop.

Alt i alt gør de mange tilpasningsmuligheder med forskellige højder, længder osv., dens styrke og det moderne design Peugeot BOXER til en essentiel del af brugerens virksomhed – den gør kort sagt sit arbejde, så brugeren kan gøre sit.

Kilde: Peugeot Danmark
Bilen hos det enkelte udlejningssted kan afvige fra video og billeder på denne side.

Tags: varevogn, kassevogn, flyttebil, lej en varevogn, Boxer