123Varevogn.dk logo

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

123Varevogn.dk Samarbejdspartnere

Lej en VW Crafter

Mere praktisk og mere innovativ end nogensinde før.

Den nye Crafter gør drømme til virkelighed. Fra indretning af kabine og varerum over innovativt sikkerhedsudstyr og avancerede assistentsystemer til et bredt udvalg af brændstoføkonomiske drivlinjer er den nye Crafter et stærkt kort i klassen for store varebiler.

Anden generation af Crafter er ny fra kofanger til kofanger og top til bund, og det er 100 % Volkswagen ned til mindste bolt. Volkswagen har designet en varevogn, der tager højde for alle krav og behov fra erhvervslivet, hvilket afspejles i alle aspekter af bilen fra indretning af kabine og et fleksibelt varerum over innovativt sikkerhedsudstyr til et bredt udvalg af raffinerede og brændstoføkonomiske drivlinjer.

100 % ny. 100 % Volkswagen.

Den eneste model med LED-forlygter. Med den nye Crafter har vi bygget en erhvervsbil, som er mere vellykket end nogensinde før. Som en komplet nyudvikling omfatter den kundeorienterede transportløsninger i kombination med en optimal forbrugsøkonomi. For at kunne være den bedste bil i sin klasse er den nye Crafter afstemt efter de mange forskellige brugeres behov og krav. Den topmoderne produktion på den nyopførte fabrik i Września i Polen, der udelukkende producerer Crafter, sætter nye standarder.

Crafter er designet til at være den ideelle løsning for ethvert transportbehov erhvervslivet måtte have, og derfor kommer den med et mere bredt favnende modelprogram end nogensinde før. Crafter tager udgangspunkt i 4 grundmodeller, der fås i 3 længder og 3 højder, og det er muligt at vælge mellem tre 2,0 TDI-motorer, manuel- eller automatgearkasse, forhjuls- og baghjulstræk samt 4MOTION-firehjulstræk.

Mere komfort. Til ethvert job.

Fremragende komfort og et gennemtænkt opbevaringskoncept sætter nye standarder i klassen for store varebiler. Også i forbindelse med udstyr til særlige behov går den nye Crafter et skridt videre. For at kunne udgøre en optimal førerarbejdsplads er det for første gang muligt at tilvælge udstyr som fx et vægtafhængigt ergoComfort sæde eller et multifunktionslæderrat.

De nyudviklede TDI-motorer er i en klasse for sig.

Motorerne, der er udviklet særligt til de krav, som erhvervsbiler skal leve op til, har en lang levetid og opfylder høje belastningskrav. Selv i forbindelse med ekstreme køreprofiler som fx budkørsel opnår motorerne et højt kilometertal samt er effektive og driftssikre. Alle motorer imponerer med et lavt brændstofforbrug.

Forud for sin klasse: de nye førerassistentsystemer.

Aktiv sidebeskyttelse.* Overvåger bilens sider og advarer visuelt og akustisk når bilen nærmer sig pæle, mure og fodgængere.

Elektromekanisk servostyring. Det hastighedsafhængige styretøj med aktiv tilbagestilling forbedrer kørefornemmelsen og kørselssikkerheden og giver en præcision, der ikke er set tidligere i erhvervsbiler.

Trailer Assist.* Manøvrerer automatisk biler med tilkoblet anhænger ind i parkeringsbåse på tværs i forhold til kørebanen og gør det lettere at bakke præcist hen til læsseramper og andre steder. Føreren skal blot sætte bilen i bakgear, trykke på knappen til parkeringshjælpen og angive den retning, anhængeren skal dreje i, ved hjælp af spejlindstillingskontakten.

Innovative assistentsystemer. I den nye Crafter.

Adaptiv fartpilot. Tilpasser automatisk hastigheden til det forankørende køretøj og holder samtidig den af føreren definerede afstand. Omfatter også Front Assist.

Front Assist med City Emergency Brake. Systemet hjælper med til at reducere bremselængden, når det registrerer en kritisk afstandssituation.

Vognbaneassistenten Lane Assist. Styrer kontra, hvis du forlader vognbanen utilsigtet, og advarer samtidig føreren med et akustisk signal samt en information i kørecomputeren.

Blind Spot-sensor inklusive udkørselsassistent. Advarer dig akustisk, hvis du kommer kritisk tæt på et andet køretøj, mens du bakker. Hvis føreren ikke reagerer, kan systemet reducere de mulige følger af en ulykke ved hjælp af et bremseindgreb eller optimalt set helt forhindre ulykken.

Sidevindsassistent. Understøtter som en delfunktion af det elektroniske stabilitetsprogram ved kraftige kastevinde fra siden med automatiske bremseindgreb på hjulene.

Parkeringsassistent. Kan parkere bilen i flere trin i parkeringsbåse på langs af kørebanen. Når du har sat bilen i bakgear, overtager bilen selv styringen. Føreren skal blot betjene koblingspedalen, speederen og bremsepedalen.

Fjernlysreguleringen Light Assist. Blænder automatisk ned, når der er modkørende eller forankørende køretøjer, inden disse bliver blændet. Fjernlyset tændes automatisk fra 60 km/t, når det er helt mørkt, og hvis systemet er blevet aktiveret forinden.

Blind Spot-sensor. Advarer via en indikator i sidespejlet, når sensorerne registrerer et køretøj i den blinde vinkel.

Parkeringssensor. Advarer i forbindelse med parkering akustisk mod registrerede forhindringer foran og bag ved bilen og viser afstanden til forhindringerne optisk på displayet.

Bakkamera. Gør det lettere at parkere, da det afbilder et begrænset billede af området bag ved bilen på radioens eller navigationssystemets display. Ekstra hjælpelinjer gør parkeringen nemmere.

Fartpilot. Holder afhængigt af stigning og fald den ønskede hastighed fra 30 km/t konstant.

Dæktrykovervågning. Viser det aktuelle dæktryk for alle dæk og advarer ved afvigelser fra den foreskrevne værdi.

Træthedsregistrering. Anbefaler at holde pause ved hjælp af optiske og akustiske signaler, når systemet registrerer en afvigelse fra førerens normale styreadfærd, som kan skyldes træthed.

Vejskilteassistent. Registrerer vejskiltene i trafikken og informerer føreren om den aktuelle trafiksituation

Tågeforlygter med integreret drejelys. Giver optimalt udsyn i dårligt vejr. Når du drejer, oplyser den lygte, der er inderst i svinget, vejkanten.

Nedkørselsassistent. Systemet sørger med en nedregulering af motoromdrejningstallet og om nødvendigt med bremseindgreb for kontrollerede og sikre nedkørsler.

Igangsætningsassistent. Den forhindrer, at bilen utilsigtet ruller baglæns på stigninger, så føreren kan sætte i gang på en komfortabel måde.

Den nye Crafter - Kassevogn.

Den nye Crafter Kassevogn scorer point med den bedste læssekomfort og lastsikring i sin klasse. De nye mål er ideelle til transport af fx europaller og rullecontainere. Forberedelsen til skabsløsninger, universalbunden (ekstraudstyr) og de nye indvendige tagbøjler (ekstraudstyr), der alle leveres fra fabrikken, giver større fleksibilitet i varerummet.

 

Kilde: Volkswagen Erhvervsbiler Danmark
Bilen hos det enkelte udlejningssted kan afvige fra video og billeder på denne side.

Tags: varevogn, kassevogn, flyttebil, lej en varevogn, Volkswagen, crafter